Renault Renedmed Trafic панел панел е достъпен за закупуване във Великобритания сега, като цените започват от 25 200 британски лири с изключение на ДДС. Очаква се първите доставки да пристигнат този декември, като новият модел е насочен към конкуренти като Ford Transit по поръчка и Volkswagen Transporter.
Ощипването на стила за актуализирания Traif е сравнително сдържани, ограничава се до някои нови LED фарове, актуализирана решетка на радиатора и сега запазената марка C-образни светлини на C-образната марка, които привеждат стайлинга на микробуса в крак с леките автомобили на компанията.

Топ 10 най -добри микробуси за среден панел 2022

Renault даде на интериора на Trafic по -смел преобразуване, добавяйки нова сребърна облицовка към таблото, преработен панел с инструменти, ощипани панели на вратите с по -широки подлакътници и нов зъбен лост. Има и ново LED осветление за Load Bay.
Реклама – Постът продължава по -долу

Ръководството на средната седалка се сгъва в миниатюрно бюро, разкривайки въртяща се стойка (като тези, намерени на столове на конферентен апартамент) и достатъчно място за лаптоп. На различни места има и 84 литра място за съхранение, осеяно около интериора на микробуса, включително 54-литров куб, разположен под пътническата седалка.
Купувачите също могат да имат същата осем-инчова система за развлечение, както в новия CLIO и най-актуалния Zoe, който е подкрепен от три USB порта, зарядно устройство за безжичен смартфон и 4,2-инчов цифров дисплей в габаритния клъстер.
8

По -евтините версии на Renault Trafic вървят без новия сензорен екран, но всеки модел идва като конвенционален с DAB радио, Bluetooth и USB свързване на смартфони, електрически прозорци и алармена система с обездвижител.

Leave a Reply

Your email address will not be published.