Yamaha има, когато отново се разклони от мотоциклети, за да покаже нови автомобили и камиони на идеята на автомобилното изложение в Токио. Настоящото превозно средство, наречено Cross Hub, е комбинация от пикап, както и SUV, както и в съответствие с Motiv 2013, както и концепциите за спортни пътувания през 2013 г.
Бяха предоставени много подробности за идеята на Cross Hub на шоуто на шоуто на Yamaha, но ние разбираме, че тя е насочена към любителите на Yamaha, които водят активен, столичен начин на живот. 4,5-милиметровият SUV разполага с отворен, подрязан на дърва Loadbay, който е в състояние да донесе два от мотоциклета на марката.
8

Той разполага с много остри гънки, както и ъглови линии, с клюн като капак, разделящ две дълги хоризонтални фарове. Пикапният залив отзад е почти отделен от кабината, благодарение на двойка големи, плаващи копчета, свързани с B-стъклените, докато се вози на значителни хромирани колела, седнали вътре в тромави арки на колелата.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Целият ток от автомобилното изложение в Токио
Вътре четирите седалки на Cross Hub са разположени в диамантена форма, като автомобилистът заема централно място за сядане, докато двете предни врати са зависещи отзад за много по -добър достъп до най -задните седалки.
Cross Hub е особено завладяващ, тъй като е първият от трите идеални автомобила и камиони на Yamaha, без да се въвежда от забелязания дизайнер на британския дизайнер Гордън Мъри, най -добре разбран за участието си в McLaren F1. Мъри се разклони да представи собствените си автомобили с нисък обем и марка за камиони, но мениджърът на Yamaha Takuya Nakata продължава да изследва осъществимостта да въведе поне една от трите концепции.
Малко вероятно е такъв автомобил да стигне до Обединеното кралство за известно време, но коя от трите идеи бихте избрали? Нека разберем в коментарите по -долу …

Leave a Reply

Your email address will not be published.